Hótippek

 

https://hu.bergfex.com/steiermark/langlaufen/stjakobimwalde/

2013.http://translate.google.com/translate?hl=sk&sl=sk&tl=hu&u=http://www.skalkaarena.sk/

 Hármashatárhegyi reptér kedvez a klasszikus sífutásra! Sok parkoló és még több nyom hosszában! Az ínyencek saját nyomot fektetnek és azt használják.

HHH 004

 Ha valaki idehaza akar egy jó klasszikus sífutó kirándulást menjen Sopronba! A Lővérek kapott most rengeteg friss havat és ilyenkor gyorsan megcsinálják a nyomot szánnal! Keress infót a www.sopronnordic.hu oldalon!

A gödöllői repér webkameráját küldte egy barátunk: http://www.idokep.hu/webkamera/og3ggy

 Ha van jó pályatippetek írjátok meg, hogy közzétehessük!

Az adott hóhelyzetről az alábbi webcímen kaphatunk óránként frissített információkat.: http://www.sielok.hu/hojelentes/magyarorszag/rendabc/

Magyarország jelenleg, legjobb sífutó terepe a galyatetői biatlon pálya. Eléggé hóbiztos, és a kezelőinek hála sokáig sportolható! (Galyatetőre felérve felhajtunk a Nagyszálló felé és ezután 20m-rel a kőből rakott templom mellett kell bekanyarodni. Itt kb 500m a pálya bejárata. Jó téli gumi és vagy hólánc ajánlatos!!!)

Nagyszerű versenyekkel várnak minden érdeklődőt!

Budapestiek, és a vonzáskörzetében lakók számára a legjobb lehetőség a Normafa. Itt sokáig sielhető a terep, bár a gyalogosok nem kímélik a nyomokat. igazából a skate-esek járnak jól mert a kiránduló nyomokat egy keskeny ratrak gondozza és erre már csak nehezen lehet nyompárt fektetni. Az Anna rét oldalán viszont minden kezdő, tanuló kedvét lelheti. Ha esik hamar átmunkálják a síház szakemberei.

A hármashatárhegyi repülőtér a klasszikus sífutás szerelmeseinek nyújt lehetőséget. Itt hosszú kiránydulós nyomok születnek” amint leesik a hó.

Sopron és környéke lehet még jó célpont, az ottani sífutó klub is hosszú túranyomokat fektet a Lővérekben ahogy hízik a hó!

info: http://sopronnordic.hu/